Pred vama su pozivi da sa nama podelite vaše mišljenje, preporuke i iskustva.

Prikupljaćemo informacije od građana, stručnih pojedinaca, organizacija i zainteresovanih strana, i koristiti ih za izradu i praćenje politika zaštite životne sredine, naročito bitnih strateških dokumenata, zakona, programa, planova i drugih akata.

Važno nam je da čujemo šta mislite, ne samo za oblasti kojima se direktno bavite i koje vas interesuju, već i da navodeći primere i činjenice prikupljene u praksi, budete glas vaših lokalnih sredina i zajednica. Trudićemo se da vas pitamo o svakoj značajnoj temi, a vi nas kontaktirajte ukoliko smo nešto važno propustili, da zajedno podstaknemo javnu raspravu u društvu kroz alat Kaži, ukaži.

KAŽI, UKAŽI: Izveštaj iz senke Koalicije 27

Pred vama je upitnik koji će pomoći Koaliciji 27 da sagleda uticaj Izveštaja iz senke ali i da na osnovu vaših odgovora i komentara unapredi naredne izveštaje.
Hvala vam unapred na iskrenim odgovorima.

Da li redovno pratite Izveštaje iz senke Koalicije 27?
Da li koristite Izveštaj iz senke Koalicije 27 u svom radu?
Da li su Zelene karte korisne za Vaš rad?
Da li preporučujete Izveštaj iz senke Koalicije 27 vašim kolegama, saradnicima, partnerima?

Hvala vam puno na izdvojenom vremenu.

Stranica “KAŽI, UKAŽI” izrađena je u okviru projekta „Volvoks: Snažnije učešće civilnog društva u izradi i praćenju politika zaštite životne sredine” koji ima za cilj uključivanje svih zainteresovanih građana u donošenje odluka o životnoj sredini. Projekat sprovode Mladi istraživači Srbije, u partnerstvu sa Beogradskom otvorenom školom i Regulatornim institutom za obnovljivu energiju i životnu sredinu.

Ova stranica je izrađena uz finansijsku pomoć Evropske unije i Fondacija „Hajnrih Bel”. Za sadržinu upitnika isključivo su odgovorni Mladi istraživači Srbije, i ta sadržina nužno ne predstavlja stavove Evropske unije i Fondacije „Hajnrih Bel”.