U životu jednog volontera postoji mnoštvo bitnih dana: nova godina sa svojim društvom sa prethodnog kampa; rođendan nesuđene simpatije sa kampa; međunarodni dan volontera naravno, ali tu ima još jedan… nazovimo ga dan kada počinju planovi za leto.

U ponedelјak, 11. marta počinje nova sezona avantura – jubilarna 30. sezona prijavlјivanja na međunarodne volonterske kampove!

Iskusne volontere očekujemo u kancelariji već istog dana od 10 časova na potpisivanju prijava za volonterske kampove, i bićemo tu za sva vaša pitanja, a ovaj značajan datum ove godine smo odlučili da obeležimo i žurkom.

Gde? U Klubu svetskih putnika naravno! Svi mi smo dugogodišnji članovi i nove avanture želimo da proslavimo unapred!

Nadamo se da ste bili vredni i našem PR timu slali pesme za našu čuvenu kampersku plejlistu uz koju ćemo se družiti te večeri, a ako niste, požurite, nestrplјivo čekamo da saznamo koja je to pesma obeležila vaš kamp. Tako ćemo na početku ove jubilarne 30. sezone svi zajedno biti didžejevi i prisećaćemo se najdražih momenata iz naših avantura.

Brat, drugarica, tetka, lik iz teretane su vas pitali za vaša putovanja? Gde se vi to tako lepo provodite celo leto i otkud to da vam se engleski tako pobolјšao preko leta? Povedite i njih i poželite im dobrodošlicu u naš veliki klub volonterske družine.

Gde vas ove godine šalјemo na kamp? Jedva čekamo da čujemo u ponedelјak 11. marta u kancelariji Mladih istraživača Srbije u Bulevaru umetnosti 27.
Ukoliko još uvek razmišlјate gde ćete ovog leta, dođite na žurku i potražite inspiraciju od 18 časova u Klubu svetskih putnika u Bulevaru despota Stefana 7.

Vidimo se!

March 4, 2019