Budi deo mreže koja svake godine širom sveta organizuje preko 2000 međunarodnih volonterskih kampova. Prethodne godine, na kampove u inostranstvu poslali smo preko 200 volontera iz Srbije, a želja nam je da bar toliko volontera iz inostranstva poseti naše kampove ove godine. U toj misiji nam možete pomoći baš vi!  Mladi istraživači Srbije imaju dugogodišnju tradiciju organizovanja volonterskih kampova u Srbiji u saradnji sa lokalnim partnerima. Svake godine organizujemo oko 30 volonterskih kampova u zemlji na kojima učestvuje preko 450 volontera iz zemlje i celog sveta.

Šta je volonterski kamp?

Volonterski kamp je volonterska aktivnost (najčešće) u trajanju između 4 i 15 dana tokom koje grupa volontera (5-15 učesnika) aktivno radi na rešavanju nekog problema ili potrebe lokalne zajednice.

Pročitajte više o organizovanju volonterskih kampova OVDE.

Ukoliko ste uočili problem ili potrebu u vašoj lokalnoj zajednici i smatrate da je organizovanje volonterskog kampa baš pravi način da taj problem ili potrebu rešite, onda je ovo poziv za vas.

Organizujte volonterski kamp u svojoj zajednici i okupite volontere iz cele zemlje oko specifičnog problema ili potrebe.

Način prijave

Potrebno je da nam objasnite svoju ideju i date više informacija o vama kao potencijalnom organizatoru kampa, kao i problemu ili potrebi koju ste uočili u vašoj zajednici.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem ovog ONLAJN FORMULARA putem koga ćete poslati OBRAZAC PREDLOGA VOLONTERSKOG KAMPA 2023

NAPOMENA: Pre popunjavanja onlajn formulara neophodno je da pažljivo pročitate i popunite Obrazac predloga volonteрskog kampa. Sve prijave koje su poslate putem mejla ili na bilo koji drugi način neće biti uzete u obzir.

Rok za slanje prijava je najkasnije do 31. januara u 12h.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi poziva možete nam pisati na incoming@mis.org.rs

January 11, 2023