Nije prvoaprilska šala: Mladi istraživači Srbije donose deo atmosfere sa međunarodnih volonterskih kampova u KC Grad!

Kako vam zvuči ideja da na dve nedelјe živite u zamku iz 18. veka  u Francuskoj, arheološkom nalazištu u Kataloniji ili rezervatu za kornjače u Meksiku? Sve to možete da doživite i usput pomognete lokalnoj zajednici volontirajući na međunarodnim kampovima u preko 50 zemalјa sveta! Dve nedelјe sa 10oro lјudi iz najrazličitijih zemalјa, kakva se hrana tu jede, uz kakvu muziku se đuska, na kojim jezicima se priča?

Ukoliko do sada nikada niste bili na kampu čim prođete kroz vrata KC Grada osetićete našu dobro poznatu kampersku atmosferu i naravno miris naše internacionalne kuhinje. Kuvaćemo hranu koja se tipično jede u volonterskim kampovima, dok slušamo muziku sa naše dobro poznate Workcamp Sontrack youtube play liste.

Ukoliko ste naši redovni drugari, volonteri sa stažom kojima već nedostaje atmosfera kuvanja i zajedničkih obroka nakon uspešno završenog radnog dana, nadamo se da ćemo našim predivnim jelima zagolicati vašu maštu i dati vam neku ideju za sledeću volontersku destinaciju. Povedite svoje prijatelјe, kolege i koleginice, mlađu i stariju rodbinu i sve one koji su vas ikada pitali gde vi to nestajete na dve nedelјe i imate i vraćate se sa tako kul pričama i fotkama.

Naravno da ćemo napraviti i Istraživački kutak gde ćete na licu mesta moći da se raspitate o kampovima, načinu prijavlјivanja ili čak i popunite prijavu za svoj prvi (naredni) kamp. Naš Q&A magični sto koji vas u samo nekoliko trenutaka vodi na put oko sveta kroz naš pretraživač kampova je spreman!

Kao i uvek spremamo vam i jedno iznenađenje.

Ukusni volonterski pozdrav i ne zaboravite:

“Svet je knjiga a oni koji ne putuju ostanu samo na prvoj strani.”

St. Augustine

March 25, 2019