Sa radošću vas pozivamo na drugo po redu volontersko druženje u Klubu Magistrala u Domu kulture ,,Studentski grad“.

Sezona prijavlјivanja na letnje volonterske kampove je u punom jeku i vreme je da se i vi upoznate sa našim međunarodnim volonterskim kampovima kojih svake godine ima preko 2000 širom sveta. Još uvek ne znate šta da isplanirate za ovo leto? Dođite da čujete priče naših volontera i volonterki, pogledate fotografije i čujete zašto svake godine idu na volonterske kampove. Odgovaraćemo na sva vaša pitanja: Koliko para mi za to treba? Kako da stignem do tog mesta? Koliko moram da znam jezike? Da li je naporno, kako ću se uklopiti tamo, šta ćemo raditi? – na sva ova pitanja će vam naši volonteri koji su već bili na kampovima odgovarati. Dovolјno je reći da se svake godine oni koji su bili volonteri na jednom kampu, sledeće godine opet prijavlјuju? Zbog čega je to tako? Dođite i saznajte!

Na prethodnom druženju obeležili smo 30 godina postojanja našeg Volonterskog servisa  Srbije. Ovog puta smo želeli da, u jeku prijava volontera koje nam pristižu za ovogodišnje kampove, ponovo informišemo one koji upravo kuju planove za ovo leto, s nadom da će vas iskustva naših volontera i volonterki koji su već bili na kampovima isnspirisati da se upustite u avanturu i organizujete leto koje ćete sigurno pamtiti ceo život.

Radujemo se da vas vidimo u što većem broju, tako da pozovite sve one za koje mislite da će im ovo biti korisno i zanimlјivo! Vidimo se u sredu 15. maja u 19h. u Klubu Magistrala.

 

May 10, 2019